стійлове обладнання

Договірна, Торг можливий
Київ | Додано: 27 листопада 2023, номер: 9934
стійлове обладнання Київ - изображение 1
MetallDream
Контакти:
Тел.

Адрес: Київ,

  • Стан: Новий 
Якісне стійлове обладнання від компанії MetallDreamUA
MetallDreamUA пропонує якісне стійлове обладнання для безприв'язного утримання ВРХ власного виробництва, що відповідає європейським стандартам. Протягом багатьох років стійлове обладнання MetallDreamUA успішно використовується як під час оснащення нових ферм, так і під час реконструкції старих. Ми виробляємо стійла для корів одиночного і подвійного типу. Матеріал - оцинкована сталь. Діаметр труб: стійки - 76 мм, дуги - 60 мм. Довжина стійла: 184, 200, 210, 220 см - корови, 169 см - нетелі (12-22 міс).
Ми пропонуємо збірні конструкції, перевагою яких, порівняно зі звареними, є те, що можна регулювати ширину стійла, положення надхолочного бруса та нижнього вигину дуги. У найпоширенішому варіанті - це стійка, дві горизонтальні труби кріплення дуг, дуги, шийна труба. Варіанти комплектації залежать від Ваших побажань. Маючи великий досвід виробництва стійлового обладнання на замовлення, ми пропонуємо виготовити стійла з урахуванням індивідуальних особливостей Вашого тваринницького комплексу. Доставлення та монтаж обладнання можуть бути здійснені силами компанії.
Вимоги до стійла для корів
До стійла для корів висуваються певні вимоги: конструкція має унеможливлювати травмування корів, бути стійкою до агресивної поведінки тварин, враховувати фізіологічні особливості стада та відповідати санітарно-гігієнічним нормам. Стійлове обладнання має передбачати можливість вільного пересування тварини та комфортний відпочинок. Ми виробляємо нашу продукцію з урахуванням усіх цих вимог. Крім того, наші конструкції дають змогу раціонально задіяти простір корівника. Надійність кріплення та антикорозійне покриття забезпечують довговічність обладнання. Варіанти кріплення стійл на бетоні передбачають кріплення труби з підвісними дугами на стійках із можливістю регулювання ширини стійла та бетоновані дуги без додаткових стійок, що не мають такої можливості. Типи кріплення стійл також різні. Якщо Вас зацікавила наша пропозиція, то фахівці MetallDreamUA ********** вартість замовлення. Наші виробничі потужності дають змогу гарантувати виконання замовлення в обумовлені терміни, що дасть змогу своєчасно ввести ферму в експлуатацію. Завдяки постійному обміну досвідом із зарубіжними виробниками, сучасному виробничому обладнанню ми пропонуємо надійні та довговічні одно- і двосторонні стійла для безприв'язного утримання ВРХ, що відповідають вимогам відповідних стандартів. Власне виробництво дає змогу пропонувати стійло для корів за доступною ціною.
Скасувати