Реклама на Sbou.com.ua

Знайдіть аудиторію для свого бізнесу лише за 99 гривень

Знайти зараз

Попугай Корелла игрушка валяная из шерсти интерьерная ручной работ

Попугай Корелла игрушка валяная из шерсти интерьерная ручной работ, 1 000 грн.


    Реалістична валяна пташка іграшка папуга Корелла з шерсті. Інтерєрна іграшка валяна хендмєйд. Висота 14 см, длина 19 см. Клюв з fimo ручної роботи і розпису, очі скляні, лапки на проволочному каркасі. Кожне перо зроблено окремо, передає реалізм птиці, її крил та хвоста. Папуга дуже харизматичний птах, цікавий подарунок і сувенір. Корелла валяна іграшка з вовни приємна на дотик, пухнаста, тепла. Валяні іграшки з вовни випрямінюють таке тепло і це відчуття не порівняти ні з якими іграшками з синтетики. Натуральна вовна робе іграшку живою, теплою, пухнастою, коли її тримаєшь, відчуваєшь такий позитив і хочеться її тримати в руках і не відпускати. А ще, іграшка наповнена любовю майстера і ця енергетика любові, позитиву, тепла, уюта, краси дужа цінна. Гарний настрій і позитив буде завжди з вами. Корелла папуга реалістична, буде гарою прикрасою вашого інтерєру. Зроблена з любовю. Шукає новий будиночек!
    felting_pets
    Дивіться й інші мої оголошення з моїми валяними іграшками, птахами синицями, синицями-блакитними, снігурем, циплятками-курчатами, кішечкою, зайчиком, пінгвіном, лисенем, левеням, собачками акіта іну, шпіцем, коллі, французьким бульдогом,синичками, Упоротими Лисами, Лисом Перемоги білим, ви обов'язково підберете собі до душі.
    Оплата 100% на картку або безпечна покупка. Наложний платіж не передбачено. Усі мої роботи якісні та поверненню товар не підлягає.
    Перед покупкою списуйтесь зі мною та уточнюйте деталі.
    Материалы: Шерсь овечья, fimo, проволочний каркасРекомендации по уходу или хранению: Суха чистка зубною щіточкою, берегти від молю та вологи
    Одесса | 18 августа 2022, Жанна, номер: 5609, просмотры: 246
    Свяжитесь с автором объявления
    Жанна
    Показать контакты
    Все объявления автора
    Пожаловаться
    Поделиться в социальных сетях:
    Комментарии 0
    Чтобы опубликовать свой комментарий, Вы должны зарегистрироваться или войти.



    Реклама
    Реклама
    1 000 грн.
    Жанна
    частное лицо
    на сайте с 18 августа 2022
    Все объявления автора
    Поделиться с другом
    Пожаловаться
    Распечатать
    Поделиться в социальных сетях:
    246 просмотров объявления
    1 из них сегодня
    Посмотреть статистику